Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 22:57

Bajern sa devet života - Lučić zakucao majstoricu! (VIDEO)

Bavarci preokrenuli u Audi domu i došli do 2:2 u seriji

Možete ove sezone probati bilo šta, ali Bajern nećete tako lako slomiti. Ekipa Andree Trinkijerija ponaša se poput mačke, ima devet života, a večeras je preživela susret oči u oči sa eliminacijom. Bavarci su dobili i drugi meč na svom terenu i sada je četvrtfinale između njih i Olimpije poravnato na 2:2! U četvrtom meču bilo je 85:82 za Bajern. Opet je Bajern bio najbolji kada se lomilo, priča >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << cele njihove sezone.

Kao po običaju u Evroligi, meč je ušao u neizvesnu završnicu, rezultat je išao čak na jednu čak na drugu stranu, a Bajern je pred sam kraj uspeo da uhvati priključak. Milano je u poslednjem minutu imao dva poena prednosti posle odličnih poteza Dilejnija i Šildsa, a onda je Lučić brutalno zakucao uz faul na 24 sekunde pre kraja. Kapuljača i to iz alej-upa za TV špice. Kasnije je pogodio i dva slobodna bacanja.

Vladimir Lucic goes up for the HUGE alley-oop!#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/6gCIQn965D

Olimpiji je preostalo osam sekundi za napad, Datome i Dilejni su promašili trojke i tako je postalo jasno da ćemo gledati novu majstoricu.

Trinkijeri je posle pobede istakao zakucavanje Lučića.

"Kada tako preokrenete utakmicu ili se ludi ili ste posebni".

Bajern je na krilima pobede u prvoj utakmici u Audi domu krenuo bolje i večeras, ali ga je poput šamara pogodila druga četvrtina u kojoj je Olimpija ubacila čak 31 poen i to je bilo nešto sa čime ekipa Andree Trinkijerija nije uspela da se izbori na pravi način sve do samog kraja.

Ali, mic po mic, Bajern se vraćao i uneo potpunu neizvesnost u meč. Tu je Bajern najjači. Strašan karakter poseduju Bavarci ove sezone.

Lučić je meč završio sa 12 poena i tri skoka. Vejd Boldvin je ubacio 18, a Pol Cipser 16. Kod Olimpije se najviše istakao Malkolm Dilejni sa 28 poena, a Šejvon Šilds je dodao 17.

EVROLIGA - PLEJ-OF (ČETVRTE UTAKMICE)

Petak

Zenit - Barselona 74:61

/Pangos 22 - Kalates 19/

Bajern - Olimpija Milano 85:82

/Boldvin 18 - Dilejni 28/

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.