BBL - Pobeda Bajerna u derbiju, Lučić odličan

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BBL - Pobeda Bajerna u derbiju, Lučić odličan

Ekipa Dejana Radonjića uspela je da savlada prestonički sastav u svojoj dvorani.

Pobeda ekipe minhenskog Bajerna u "Audi Domu" protiv berlinske Albe, rezultatom 84:80.

Gosti iz prestonice su dobili prvi kvartal sa 22:16, ali je usledilo snažan odgovor domaćina, koji stiže do prednosti od tri poena pred odlazak na veliki odmor.

U nastavku je Bajern uglavnom držao stvari pod kontrolom, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Alba dozvolila Bavarcima da se odlepe, ali puleni Aita Renezesa nisu uspevali da preokrenu rezultat.

Na kraju zaslužena pobeda ekipe Dejana Radonjića, imaju maksimalnih 6-0, Alba je doživela prvi poraz.

Pobednički sastav je sa 19 poena predvodio King, pratili su ga Greg Monro (9sk) i reprezentativac Srbije Vladimir Lučić (4sk, 3as) sa po 13 poena, dok je 12 poena dodao bivši košarkaš Zvezde Demarkus Nelson.

U poraženom sastavu 17 poena Giedraitisa, 16 je dodao Tieman, dok je 13 ubacio Hermanson, dvocifren sa 11 poena i Gifaj.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.