Audi prototip završio na ogradi

Izvor: Autoportal.rs, 21.Jun.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi prototip završio na ogradi

Nemački gigant trenutno testira prototip svog novog SUV-a na stazi u Nirburgringu. Za volanom je bio jedan od inžinjera koji se nije baš najbolje snašao sa jednom ukosnicom.

Audi trenutno na stazi Nirburgring testira prototip novog SUV-a, modela "SQ7". Za volanom ovog automobila teškog dve tone bio je jedan od inžinjera kojem vožnja nije jača strana. Iz krivine je izleteo i udario u zaštitnu ogradu. Kako se na prototip modelima tokom testova >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << deaktiviraju vazdušni jastuci sugurno je dobro potrešen.

Novi član Audi SUV postave trebalo bi da bude glavni rival BMW modelu "X5 M50d" i Mercedesu "GLE 450 AMG". Još uvek nema zvanične potvrde ali se očekuje da "SQ7" dobije TFSI bi-turbo agregat zapremine 4.0 litara koji će davati ili 450 ili 520 konja snage.

Očekuje se da u ponudi bude ili V6 TDI dizel agregat koji se ugrađuje u "RS5" model ili novi V8 TDI motor. Špijunske fotografije ranije objavljene ukazuju da je prototip dizel verzija jer je pokazatelj obrtaja motora izgraviran samo do 6 hiljada.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.