Audi potvrdio električni SUV za 2018.

Izvor: Blic, 11.Mar.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi potvrdio električni SUV za 2018.

Audi je zvanično potvrdio i objavio crtež novog električnog SUV-a koji će najverovatnije nositi naziv "Q6 e-tron".

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Audi je na aktuelnom Salonu automobila u Ženevi prikazao svoj prvi električni serijski model - "R8 e-tron", ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << planovi o električnom voznom parku brenda sa četiri prstena se ne završavaju na njemu.

Šef inženjerskog odeljka Audija Dr. Ulrih Hakenberg je "R8 e-tron" opisao kao

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

"tehnički toranj", a lekcije naučene njegovim lansiranjem će pokrenuti veliku porodicu SUV-ova sa nultom emisijom štetnih gasova u 2018.

Hakenberg je ovim povodom saopštio: "Početkom 2018. ćemo predstaviti sportsko vozilo sa pogonom na baterije u segmentu velikih premijum vozila sa dometom od preko 500km. Imaće novi, atraktivni dizajn koji razvijamo posebno za "e-tron" liniju i vozila sa pogonom na baterije. Ovaj sportski automobil će biti izgrađen na drugoj generaciji modularne MLB 2 platforme", objasnio je on.

Kako je najavljeno, model će najverovatnije nositi naziv "Q6 e-tron" pa će se u ponudi smestiti između "Q5" i "Q7" modela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.