Audi najavio šest novih RS modela

Izvor: B92, 05.Avg.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi najavio šest novih RS modela

Nemački premijum gigant Audi najavio je tajanstvenom fotografijom nove RS modele.

Do kraja ove godine se očekuju dva potpuno nova automobila iz ove serije, a ukupno šest modela.

Jedan od njih će biti RS Q3 sa 2,5-litarskim turbo-benzincem sa 400 KS, a s obzirom da je još u jesen 2017. razmatran RS7 Sportback, logično je očekivati i ovaj model.

Konkurent Mercedes-AMG GT kupeu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa četvoro vrata bi trebalo da pokreće 4,0-litarski V8 sa 600 KS, iako se spekuliše i o moćnoj hibridnoj verziji sa 100 "konja" više.

Već neko vreme Audi testira RS6 Avant, koji će imati verovatno isti pogon kao gorepomenuti RS7, a jedna od glavnih novina bi trebalo da bude krosover RS Q8.

Drugi novi RS model će biti unapređeni RS4 Avant, sa 2,9-litarskim V6 tvin-turbo agregatom sa 444 KS.

Debi novih RS modela se očekuju na Sajmu automobila u Frankfurtu u septembru, koji je po pravilu ključni događaj za nemačke proizvođače tokom godine.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Audi najavljuje šest RS modela

Izvor: AutoBlog, 05.Avg.2019

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo odeljenje Sport do kraja ove godine priprema ukupno šest RS modela, prenosi Klix.ba. Tim povodom je objavljen teaser koji ih najavljuje, ali uopšte nije teško identifikovati modele koje ćemo relativno...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.