Audi RS Q3 i RS Q3 Sportback

Izvor: AutoBlog, 26.Sep.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi RS Q3 i RS Q3 Sportback

Tek što je na nedavnom sajmu automobila u Frankfurtu prikazao RS6 Avant i RS7 Sportback, Audi je sada predstavio i novi RS Q3 kao i RS Q3 Sportback.Kao i obično, u RS paketu su pored snažnog motora ovde i agresivniji aero body kit (proširenja blatobrana, prednji spojler, set pragova, zadnji krovni spojler, zadnji difuzor), saćasta Singleframe prednja maska, veći alu točkovi (od 20 i 21 inča), sportsko oslanjanje (auto je niži za 10 mm u odnosu na regularni Q3), pogon na sva četiri točka, sportski izduvni sistem, jače kočnice i doterana unutrašnjost sa crnim kožnim sportskim sedištima, volanom sa alkantarom i novim pedalama. Za pogon se brine 2,5 litarski turbo petocilindrični...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

VIDEO: Mulgari BMW M240i sa 440KS

Izvor: AutoBlog, 26.Sep.2019

* Baza je BMW M240i, a pored pojačanog B58 motora (ovde sa 440KS i 600 Nm) ističu se i wide body kit, novi točkovi, nove kočnice, elementi od ugljeničnih vlakana, Akrapovič izduvni sistem, nova sedišta, novi volan..

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.