Audi Q6 e-tron premijerno 18. marta

Izvor: AutoBlog, 07.Mar.2024, 08:02

Audi Q6 e-tron premijerno 18. marta

Audi je osnovne podatke o električnom Q6 E-Tron modelu objavio još ranije, dok je sada najavio da će se njegova zvanična premijera održati 18. marta. Audi će po ranijim informacijama takođe ponuditi Sportback varijantu Q6 E-Trona, koja će dobiti zadnji deo nalik kupeu za kupce koji preferiraju uglađeniji izgled. Q6 E-Tron će takođe biti lansiran sa novom tehnologijom aktivnog osvetljenja koja čini ovaj EV pametnijim i sigurnijim. Q6 E-Tron se bazira na arhitekturi Premium Platform Electric. Tehnologija uključuje električni sistem od 800 volti, a pominje se domet koji sa jednim punjenjem baterija od oko 100 kWh iznosi 600 km (od 10 do 80% kapaciteta se napuni za oko 30 minuta). U vezi dimenzija, dužina...
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Audi Q6 e-tron premijerno 18. marta

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Mar.2024

​Audi je osnovne podatke o električnom Q6 E-Tron modelu objavio još ranije, dok je sada najavio da će se njegova zvanična premijera održati 18. marta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.