Audi A5 Sportback konačno i zvanično

Izvor: AutoBlog, 16.Jul.2009, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi A5 Sportback konačno i zvanično

E pa konačno dočekasmo i taj famozni Audijev kupe sa petora vrata A5 Sportback, koji je fabrika kroz brojne teaser slike najavljivala poslednjih nekoliko meseci.Već i na osnovu ranijih špijunskih slika moglo se zaključiti da će A5 Sportback (kombinuje praktičnost karavanskih Avant modela sa elegancijom kupea) zadržati prednji deo sa A5 Coupea, dok pozadi u oči upadaju opadajuća liniju krova i veoma položen zadnji stub. Prve zvanične informacije govore da A5 Sportback ima za 6 cm duže međuosovinsko rastojanje od već poznatog A5 kupea (281 umesto 275 cm), a i zapremina prtljažnika je nešto veća i iznosi 480 litara (sa oborenim zadnjim sedištima volumen raste na 980 litara). Luksuzna unutrašnjost sa najkavlitetnijim materijalima...
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Zvanično: Audi A5 Sportback

Izvor: Nacionalna klasa, 16.Jul.2009

Audi je sinoć objavio zvanične podatke i fotografije Sportback verzije modela A5. Kupe sa 5 vrata biće premijerno prikazan na salonu u Frankfurtu.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.