Tizer za budući Aston Martin Vanquish Carbon Edition model

Izvor: Moto.rs, 09.Sep.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tizer za budući Aston Martin Vanquish Carbon Edition model

Aston Martin je izdao tizer video za specijalni Vanquish model koji će biti predstavljen u sredu. Pre oko mesec dana Aston Martin je predstavio 2015 Vanquish sa novom osmostepnom Touchtornic III transmisijom razvijenom od strane kompanije ZF.

Ako pažljivo pogledate video u sedmoj sekundi ćete videti hemijski simbol za ugljenik (C) kao i njegovu atomsku masu 12.011 što ukazuje da bi najverovatnije reč mogla da bude o Carbon Editon verziji. Ovaj model sledi sličnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << verziju modela DB9 koja je predstavljena ranije ove godine na sajmu automobila u Njujorku pa možemo dao očekujemo asortiman delova od ugljeničnih vlakana. Pogon ovog modela će najverovatnije biti obezbeđen V12 6.0L motorom koji će u verziji modela za 2015. godinu da generiše 568ks snage što je malo uvećanje od 3ks u odnosu na prethodnika.
Pogledaj vesti o: Aston Martin

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.