Svonsi odbio ogromnu ponudu iz Kine za svog najboljeg igrača!

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svonsi odbio ogromnu ponudu iz Kine za svog najboljeg igrača!

Kako mediji iz Velsa prenose, "Labudovi" nisu poklekli pred velikim "kineskim" novcem.

Svonsi siti je navodno odbio ponudu tešku 30 miliona funti za usluge islandskog reprezentativca Gilfija Sigurdsona.

U klubu sa "Libertija" su sebi još pre prelaznog roka postavili cilj da neće dozvoliti Sigurdsonu da ide, kako smatraju da je Islanđanin ključ za opstanak "Labudova" u elitnom rangu.

Oni su već na dobrom putu da to urade, vezali su dve pobede pod Polom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Klemenom i za sada su pobegli iz opasne zone.

Doveli su i par pojačanja, stigao je Tom Kerol iz Totenhema, zatim Martin Olson iz Noriča, kao i Džordan Aju iz Aston Vile.

Klemen je izjavio da ključ opstanka leži upravo u zadržavanju Sigurdsona ali i Ljorentea, za kog je interesovanje pokazao Čelsi.

Pored klubova iz Kine, interesovanje za Sigurdsona su pokazali i Everton, Vest Hem i Lester ali teško da će bivši igrač Sparsa napustiti "Liberti" u skorijem roku.

Podsetimo da je ove zime nekoliko igrača napustilo Premijer ligu i otišlo "put svile". Najpre je Oskar otišao iz Čelsija i postao jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu, a njegovim koracima je u smiraj prelaznog roka otišao i Odin Ihalo iz Votforda, u transferu teškom 20 miliona britanskih novčanica.
Pogledaj vesti o: Aston Martin

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.