Snimak koji boli: Prevrnuo se kamion sa skupocenim automobilima VIDEO

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 12:59

Snimak koji boli: Prevrnuo se kamion sa skupocenim automobilima VIDEO

Devet luksuznih automobila vrednih milione funti, uključujući Aston Martin, Lamborghini i BMW, leže slupani na kolovozu nakon što se prevrnuo kamion koji ih je prevozio.

Auto-put A20 u blizini Farningema u Kentu bio je sredu uveče poprište udesa, koji će zaljubljenicima u luksuzne sportske automobile naterati suze na oči.

Transporter koji je prevozio skupocene četvorotočkaše, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << među kojima su bili Mercedes, Lamborghini, Aston Martin, kao i jedan Nissan GT-R, prevrnuo se na stranu, a kako prenosi Dejli mejl, na sreću, u ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo poginulih, ni teže povređenih.

Vozač kamiona pretrpeo je samo lakše povrede, što se ne bi moglo reći za automobile, od kojih je jedan završio prevrnut na krov.

Na društvenim mrežama se pojavila informacija da su pomenuti automobili bili predviđeni za vožnju na trkačkoj stazi.

Kako navodi britanski list, šteta se meri u milionima funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Lamborghini,   BMW

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Transporter se prevrnuo dok je prevozio luksuzne automobile, VOZILA BILA VREDNOSTI NEKOLIKO STOTINA HILJADA EVRA

Izvor: Blic, 25.Avg.2023

Prizor sa video snimka devet automobila vrednih milione funti koji su završili prevrnuti na autoputu, nakon što se i sam autotransporter koji ih je prevozio prevrnuo, mnoge ljubitelje automobila širom sveta je "zaboleo" s obzirom da su u pitanju skupoceni automobili poput Aston Martina, Lambordžinija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.