Proizvodna verzija Aston Martin DBX bi mogla da se gradi u novoj fabrici u SAD

Izvor: Moto.rs, 23.Apr.2015, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvodna verzija Aston Martin DBX bi mogla da se gradi u novoj fabrici u SAD

Financial Times tvrdi da Aston Martin analizira mogućnost proizvodnje proizvodne verzije DBX modela kompanije u Sjedinjenim Državama. Pre samo nekoliko dana se pojavila informacija da Aston Martin planira da preradi svoju kompletnu liniju modela do kraja dekade.

Jedan od potpuno novih modela sa druge strane će biti i proizvodna verzija DBX koncepta koji je iznenadio sve na prošlomesečnom sajmu automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << u Ženevi.

Očekuje se da će ovaj crossover da stigne u dilerska predstavništva kompanije negde tokom 20189. godine i prema ovom magazinu pomenuti model bi mogao da bude sklapan u SAD.

Izgleda da Aston Martin razmatra proizvodnju ovog modela u novoj fabrici pri čemu je kompanija već pregovarala sa nekoliko američkih saveznih država oko moguće gradnje fabrike.

Sa druge strane, nije isključena ni mogućnost da bi Aston Martin DBX model mogao da se gradi u na matičnom tržištu kompanije u Velikoj Britaniji.

foto © Aston Martin

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.