Predstavljen Aston Martin Works 60th Anniversary Vanquish model

Izvor: Moto.rs, 14.Dec.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Aston Martin Works 60th Anniversary Vanquish model

Aston Martin slavi 60 godina Aston Martin Works time što je ova kompanija najavila planove da ponudi šest jedinica ograničene edicije svojih modela. Svih šest modela će biti bazirane na Vanquish modelu i svaki od njih će biti prilagođen da asocdira na određenu od šest dekada koje se slave.

Prvi model je već predstavljen i karakteriše ga beli eksterijer sa Anniversary Yellow bočnim detaljima i dvobojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << aluminijumskim točkovima. Jedinstveni stil se nastavlja u kabini u kojoj možemo da vidimo dvobojna sedišta, kontrastne žute štepove tapacirunga i mnoštvo ukrasa od ugljeničnih vlakana. Vozilo takođe ima specijalne pločice pragova. isto kao i standardi model, Aston Martin Works 60th Anniversary Limited Edition Vanquish pokreće 6.0L V12 motor koji razvija 568ks snage i 630Nm obrtnog momenta.

foto © Aston Martin

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.