Novi Aston Martin DB11 premijerno 24. maja

Izvor: AutoBlog, 04.Maj.2023, 01:55

Novi Aston Martin DB11 premijerno 24. maja

Aston Martin najavljuje naslednika sportskog modela DB11 (Coupe i kabriolet Volante), uz potvrdu da će se njegova promocija održati 24. maja. Nedavne špijunske slike otkrivaju da novi model nepogrešivo izgleda kao DB11, sa svojim mišićavim oblinama i klasičnim GT profilom. Novi DB11 ima istaknutiji otvor na prednjem grilu i restilizovane farove, kao i revidirani branik, a izgleda da je promenjena i hauba. Pozadi su promene suptilnije, pri čemu C stub zadržava svoju prepoznatljivu liniju preseka između blatobrana i linije krova, dok revidirana zadnja svetla ne izgledaju tako izraženo kao na aktuelnom automobilu. Aktuelni model pokreće 4,0 litarski Mercedes-AMG...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Novi Aston Martin DB11 premijerno 24. maja

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Maj.2023

Aston Martin najavljuje nasljednika sportskog modela DB11 (Coupe i kabriolet Volante), uz potvrdu da će se njegova promocija održati 24. maja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.