Kompanija Aston Martin ostaje posvećen sportskim automobilima

Izvor: Moto.rs, 04.Feb.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Aston Martin ostaje posvećen sportskim automobilima

Julian Jenkins, predsednik Aston Martin Americas, objavio je da ova kompanija neće predstaviti modele osnovne kategorije.

Jenkins tvrdi da je ova kompanija otvorena za ulazak na nova tržišta, ali da nema u planu da ponudi model osnovne kategorije koji bi bio pozicioniran ispod Vantage modela. Sa druge strane, on smatra da bi oživljavanje Lagonda brenda bila veoma zanimljiva mogućnost. On je istom prilikom naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << i da će ovaj proizvođač ostati fokusiran na sportske automobile, naglašavajući da je to kategorija u kojoj su počeli i kojoj njihov brend jednostavno pripada.

foto © Aston Martin

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.