Kion: Lukaku je do sada igrao kao maca

Izvor: B92, 09.Dec.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kion: Lukaku je do sada igrao kao maca

Bivši fudbaler Aston Vile, Evertona i Arsenala Martin Kion kaže da belgijski napadač Romelu Lukaku ove sezone ne pokazuje ništa od onoga što poseduje.

Belgijanac se protiv Fulama (4:1) i najlošije odbrane u ligi upisao u strelce posle dužeg "posta", a Murinjova je odgovornost da ga vrati u ritam, smatra Kion.

"Ako uspe da se pokrene – a odigrao je kao mala maca veći deo sezone do sada, ali ako uspe iz sebe da izvuče tigra koji je napaljen, ja svakako ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bih voleo da igram protiv njega", rekao je Kion tokom analize utakmice Junajteda i Fulama.

Lukaku je prošle sezone dao 16 golova na 34 utakmice, a ove godine šest golova na 15, ali pre gola Fulamu nije bio strelac skoro deset utakmica.
Pogledaj vesti o: Aston Martin

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.