Impresivni Aston Martin narandžaste boje primećen na Nurburgringu

Izvor: Moto.rs, 27.Jul.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Impresivni Aston Martin narandžaste boje primećen na Nurburgringu

Nedavno je u Nürburgring centru za testiranje primećen Aston Martin Vulcan narandžaste boje koji je direktan odgovor ovog proizvođača na Ferrari FXX K i McLaren P1 GTR.

Za razliku od pomenuta dva modela, Vulcan je staromodni trkački automobil koji ne modlikuje nikakva vrsta električne pomoći, budući da ga karakteriše V12 7.0L atmosferski motor koji generiše 800ks izlazne snage. Motor je uparen sa šestostepenom sekvencijalnom transmisijom, a tu su i Brembo kočnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << izrađene od ugljeničnih vlakana. Ubrzanje do 100km/h Vulcan postiže za 3 sekunde, dok je maksimalna brzina koju može da razvije322km/h. Ovo izdanje Aston Martin-a biće ograničeno na 24 jedinice a za svaki će biti potrebno izvojiti 2.5 miliona evra.

foto © inautonews.com

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.