Direktor Daimlera zadovoljan trenutnom saradnjom sa Aston Martinom

Izvor: Moto.rs, 14.Nov.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Daimlera zadovoljan trenutnom saradnjom sa Aston Martinom

Prema navodima izvršnog direktora Daimlera Dietera Zestchea, matične kompanije trećeg najvećeg na svetu proizvođača premium automobila Mercedes-Benz, ova kompanija nema nameru da povećava udeo ili da učestvuje u donošenju odluka u Aston Martinu.

On je rekao da ne smatra da bi Mercedes mogao da uradi bolji posao sa jedinicom koja prodaje 4000 vozila godišnje od onoga što trenutno radi menadžment Aston Martina. Odnedavno je bivši rukovodilac kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Nissan Andy Palmer postao izvršni direktor Aston Martina nakon godinu dan dugog traženja za pravim rešenjem.

foto © Aston Martin
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.