DTM debituje u Monci 2020. godine

Izvor: AutoBlog, 05.Sep.2019, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DTM debituje u Monci 2020. godine

DTM organizator i uprava Nacionalnog autodroma Monca sklopili su sporazum o održavanju runde nemačke premijum turing serije na legendarnom “Hramu brzine” u sezoni 2020., prenosi Serbiaring. Treća najstarija namenski građena trkačka pista na svetu nikada dosad bila na DTM programu. Karakterišu je velike brzine, dugački pravci i relativno mali broj krivina. Italija je značajno tržište za sva tri u DTM-u prisutna proizvođača, Aston Martin, Audi i BMW. Već sada se očekuje da će Monca prirediti jedinstveni izazov za pilote i timove serije, jer će tu automobili dostizati najveće brzine u sezoni, u zoni od preko 295 km/h. Takođe, predviđeno je da će...
Pogledaj vesti o: Aston Martin,   BMW

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

DTM debituje u Monci 2020. godine

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Sep.2019

​DTM organizator i uprava Nacionalnog autodroma Monca sklopili su sporazum o održavanju runde njemačke premijum turing serije na legendarnom “Hramu brzine” u sezoni 2020., prenosi Serbiaring.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.