Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2021, 15:40

Berbatov i jak tim hoće FS Bugarske

Uz njega su i Stilijan i Martin Petrov

Nemanja Vidić je probudio nadu navijača Srbije, mada se za sada nije odlučio na konkretne poteze. Ali zato jeste njegov nekadašnji saigrač iz Mančester junajted. Dimitar Berbarov je i zvanično potvrdio da će se kandidovati za predsednika Fudbalskog saveza Bugarske.

Neće naravno sam krenuti u takav projekat, uz njega su još dva velika imena bugarskog fudbala. Stilijan Petrov, bivši as Seltika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Aston Vile, te Martin Petrov – nisu u rodu – nekada igrač klubova poput Volfzburga, madridskog Atletika, Mančester Sitija, Boltona i Espanjola.

Sva trojica su inače na početku karijere u jednom kratkom period bili saigrači u sofijskom CSKA.

Uz njih u timu i Petar Veličkov, osam godina već član Izvršnog komiteta Saveza, s tim da se sada sporečkao sa dojučerašnjim saradnicima. Tu su i dva advokata Boris Stankov i Georgi Vladov.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Aston Martin,   Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.