BONDOV ASTON MARTIN PRODAT ZA 2,6 MILIONA FUNTI

Izvor: Kurir, 28.Okt.2010, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BONDOV "ASTON MARTIN" PRODAT ZA 2,6 MILIONA FUNTI

LONDON - Jedan od napoznatijih automobila koje je vozio filmski špijun Džejms Bond, specijalno opremljeni srebrni "aston martin" iz "Goldfingera" i "Operacije grom", prodat je na aukciji u Londonu za 2,6 miliona funti.

Taj jedinstveni primerak, opremljen sedištem sa mehanizmom za automatsko izbacivanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mitraljezima, rotirajućim registarskim tablicama i drugim špijunskim pomagalima, vozio je prvi tajni agent 007, Šon Koneri (Sean Connery). Pre aukcije, verovalo se da može da dostigne cenu veću od 3,5 miliona funti.

Kreator Džejmsa Bonda, Ijan Fleming (Ian), svom junaku je bio dodelio "bentli", auto kakav je i sam vozio, ali su se autori filma opredelili za "aston martin".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Odluka je važna

Izvor: Popboks, 28.Okt.2010

Automobil Jamesa Bonda nedavno je prodat na londonskoj aukciji za 2.6 miliona funti. Kupac automobila, Amerikanac Harry Yeaggy je, nakon aukcije, izjavio da se na kupovinu odlučio u poslednjem trenutku, prenosi BBC.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.