Anderson-Germany Aston Martin DBS tjuning, pored eksterijera donosi i novi agregat

Izvor: Moto.rs, 05.Apr.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anderson-Germany Aston Martin DBS tjuning, pored eksterijera donosi i novi agregat

Od strane jedne od najpoznatijih tjunerskih kuća iz Nemačke stiže specijalna verzija modela Aston Martin DBS modela. Možda će izgledati neobično što su se nemački tjuneri odlučili da urade prilagođenje modela koji dolazi od strane kompanije Aston Martin, ali ovaj model zaista privlači pažnju tako da ga je bilo zaista teško ne primetiti. Aston Martin u kreaciji kompanije Anderson Germany nosi naziv Aston Martin DBS Superior Black Edition i pored unapređenja eksterijera...

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Aston Martin DBS Superior Black Edition by Anderson Germany

Izvor: TopSpeed.rs, 06.Apr.2011, 12:33

Tjuning. SUPERIORAN U SVAKOM SMISLU . A mislili smo da je Audi R8 Hyper Black bio neverovatan. Ovaj novi tjunerski projekat Anderson Germany-a je naprosto zaprepašćujuć, da čak i rečeni Audi mora da mu se pokloni.

Nastavak na TopSpeed.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.