Teže povrijeđen motociklista iz Doboja

Izvor: Cafe.ba, 12.Nov.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teže povrijeđen motociklista iz Doboja

Vozač motocikla čiji su inicijali B.G. iz Doboja zadržan je na liječenju u dobojskoj bolnici usljed zadobijenih teških tjelesnih povreda u saobraćajnoj nezgodi kada ga je udarilo vozilo "kedi", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Saobraćajna nezgoda se dogodila juče oko 15.15 u Ulici Cara Dušana u Doboju.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada se vozač vozila "kedi", kojim je upravljalo lice čiji su inicijali Ž.Z. iz Doboja, sa parkirališta >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << hale Srednjoškolskog centra neoprezno uključivao u saobraćaj, usljed čega je udario u motocikl "aprilia", koji se kretao kolovozom.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teže povrijeđen motociklista iz Doboja

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2014

DOBOJ - Vozač motocikla čiji su inicijali B.G. iz Doboja zadržan je na liječenju u dobojskoj bolnici usljed zadobijenih teških tjelesnih povreda u saobraćajnoj nezgodi kada ga je udarilo vozilo "kedi", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj...Saobraćajna nezgoda se dogodila juče oko...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.