Ubijen taksista u Beogradu

Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Mar.2015, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen taksista u Beogradu

U naselju Glogonjski rit u Beogradu ubijen je taksista, a njegovo tijelo je pronađeno u blizini automobila marke "alfa romeo". Tijelo muškarca starosti između 30 i 35 godina pronadjeno je u kanalu blizu pruge, sa povredama u predjelu grudnog koša, a lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt, kazali su u Hitnoj pomoći. Prvi rezultati istrage pokazuju da je u njega ispaljeno više metaka iz vatrenog oružja, prenosi B92. Oko 20.15 sati pronađeno je beživotno tijelo muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << sa prostrelnim ranama, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Iz Pink taksija su potvrdili za "Blic" da se radi o jednom njihovom taksisti. U "Pink taksiju" su dodali da njihov ubijeni kolega nije primio vožnju preko radio mreže, što znači da ga je ubica zaustavio na ulici. Kako kažu, radi se o čovjeku koji je kod njih radio šest godina i za kog imaju samo riječi hvale. (BLLIVE, Foto: ilustracija/yayimages)
Pogledaj vesti o: Alfa Romeo

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Taksista nađen izrešetan u naselju Glogonjski rit

Izvor: Blic, 13.Mar.2015

Takisista Ćira Treneski (41) nađen je mrtav sinoć u 20.15 sati u naselju Glogonjski rit u Beogradu. Telo je pronađeno na oko 10 metara od taksi vozila marke "alfa romeo"...Kako reporter "Blica" javlja u pitanju je taksista "Pink taksija", na mesto zločina pristigao je veliki broj taksista, zbog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.