Tinejdžer kroz Podgoricu vozio 200 na sat!?

Izvor: Mondo, 18.Apr.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer kroz Podgoricu vozio 200 na sat!?

Policija u mestu Goričani u Podgorici privremeno je isključila iz saobraćaja i procesurala S. M. (18) iz Bara koji je upravljao vozilom marke "alfa romeo" brzinom od 198 km/h.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Ograničenje na tom delu puta je 80 km/h.

"... Najveća dozvoljena brzina, shodno odredbama člana 37a Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, za vozila kojim upravljaju mladi vozači i vozači početnici ograničena je inače >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na 70 km/h, bez obzira na ograničenje brzine kretanja vozila na putu", saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je presretačem zaustavila S.M. (18) iz Bara, koji je upravljao ovim vozilom. Protiv njega je podneta prekršajna prijava, privremeno je isključen iz saobraćaja i od njega je privremeno oduzeta vozačka dozvola do odluke Suda za prekršaje", navodi se u saopštenju.

Švajcarci "ferarijima" 200 na sat kroz Srbiju
Pogledaj vesti o: Alfa Romeo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.