Proizvodnja Alfa Romea i Fiata usporena zbog – prljavih toaleta

Izvor: AutoBlog, 16.Maj.2023, 01:01

Proizvodnja Alfa Romea i Fiata usporena zbog – prljavih toaleta

Kako navodi Nova.rs, zbog protesta radnika u Italiji povodom nehigijenskih uslova u toaletima, nedostatka radne opreme i slabog grejanja, usporena je proizvodnja modela Alfa Romeo Tonale i Fiat Panda. „Deo zaposlenih u fabrici Pomigliano blizu Napulja obustavio je rad na dva sata u petak u sklopu trećeg dana protesta“, izjavio je Simone Marinelli, koji je na čelu automobilskog ogranka sindikata Fiom. „Fabrika je prljava, a toaleti smrde. Nedostaju radni kombinezoni, a neki radnici moraju mesecima da čekaju da se zamene stari i dotrajali“, dodao je Marinelli. Prema rečima portparola Stellantisa, ova kompanija odbacuje optužbe za nedostatak pažnje na uslove...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Proizvodnja Alfa Romea i Fiata usporena zbog prljavih toaleta

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2023

Zbog protesta radnika u Italiji povodom nehigijenskih uslova u toaletima, nedostatka radne opreme i slabog grijanja, usporena je proizvodnja modela Alfa Romeo Tonale i Fiat Panda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.