NADOGRAĐENI LEPOTAN: Alfa Romeo osvežio Giuliettu za 2019. godinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADOGRAĐENI LEPOTAN: Alfa Romeo "osvežio "Giuliettu" za 2019. godinu

Nova generacija Giuliette je planirana tek od 2022. godine.

Italijanski proizvođač Alfa Romeo predstaviće osveženi model Giuliettu na Sajmu automobila u Ženevi. Nije u pitanju ni nova generacija niti nešto konkretnija restilizacija modela koji je na tržištu od 2010. godine.

Uz Business i Super pakete, Alfa Romeo u Giulietti nudi nove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << boje, felne, hromirane detalje branika. U paketu Veloce Giulietta će biti dostupna za detaljnije personalizovanje.

Rus izmaltretirao svoju LADU: Napunio rezervoar GAZIRANIM SOKOM - evo kakve su bile posledice (VIDEO)

Što se tiče motorizacije, i dalje nema konkretnih informacija da li će biti nekih značajnijih promena. Za sada se spekuliše o novom 2,0-litarskom JTDM sa 175 KS, te o 1,75-litarskom I TBI sa 240 KS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.