Izvor: RTS, 27.Sep.2022, 12:53

Gvanju Džou produžio ugovor sa Alfa Romeom

Vozač ekipe Alfa Romeo u šampionatu Formule 1 - Kinez Gvanju Džou produžio je ugovor sa italijanskim timom do kraja 2023. godine.
Gvanju Džou (23) je ove sezone debitovao u bolidu Formule 1, a njegov klupski drug u narednoj sezoni će biti Valteri Botas.

"Ispunio mi se san. Mislim da je ekipa zadovoljna svime što sam uspeo da uradim. Srećan sam i zahvalan Alfa Romeu na prilici da budem deo ekipe i naredne sezone. Imam još mnogo toga da naučim, da se razvijam, ali verujem u zajednički rad", rekao je Džou.
Džou je trenutno 17. u generalnom plasmanu vozača, sa šest osvojenih bodova.
Pogledaj vesti o: Alfa Romeo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Džou Gvanju produžio ugovor sa Alfa Romeom

Izvor: B92, 27.Sep.2022

Vozač Alfa Romea Gvanju Džou produžio je ugovor na godinu dana, pa će za tu ekipu voziti i 2023. godine u šampionatu Formule 1...Džou je ove sezone debitovao u Formuli 1, čelnici ekipe su zadovoljni, pa će ostati i naredne godine uz iskusnog Valterija Botasa...On je rekao da mu se ispunio san...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.