Giulia dobila glavnu ulogu u holivudskom filmu VIDEO

Izvor: B92, 19.Nov.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Giulia dobila glavnu ulogu u holivudskom filmu VIDEO

Čuveni američki reditelj Majkl Bej izabrao je moćnu Alfu Romeo Giulia Quadrifoglio za jednog od glavnih protagonista svog novog holivudskog filma.

U akcionom trileru "6 Underground" glavnu ulogu ima Rajan Rejnolds, a premijera filma je 13. decembra.

Giulija koja je korišćena u ovom ostvarenju opremljena je Ferrarijevim 2,9-litarskim V6 biturbo motorom sa 510 KS pri 6.000 obrtaja i 600 Nm obrtnog momenta u rasponu 2.500-5.500 rpm.

Zahvaljujući njemu Giulia >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubrzava iz mesta do 100 km/h za 3,9 sekundi, dok maksimalna brzina prelazi 300 km/h.

Za svoj holivudski debi Giulija je "odevena" u Emerald zelenu boju koja posebno naglašava njen sportski duh na ulicama renesansne Firence.

Osim Giulije, u filmu se pojavljuje još nekoliko spektakularnih automobila poput Ferrari 488 Pista i Rolls-Royce Ghost II, potom nekoliko Range Rovera i Mini Cooper S.

Film je sniman i u Rimu, Tarantu, Sijeni, Los Anđelesu i na nekoliko lokacija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Pogledaj vesti o: Alfa Romeo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio u filmu "6 Underground"

Izvor: AutoBlog, 19.Nov.2019

* Premijera filma "6 Underground" je zakazana za 13. decembar, a u njemu pored glavnog glumca Rajana Rejnoldsa "glumi" i Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio sa 510KS, a koja je za ovu priliku dobila upadljivu Emerald zelenu boju

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.