Drogu krio u dečjoj torbici

Izvor: juGmedia, 29.Avg.2018, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drogu krio u dečjoj torbici

Prilikom kontrole na naplatnoj rampi „Nais“, uhapšen je trideset jednogodišnji M.N. iz  Pirota zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Niška policija je prilikom kontrole na naplatnoj rampi  u vozilu marke „alfa romeo“, pančevačkih registarskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni, na zadnjem sedištu u dečjoj torbici pronašla paket sa >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << 134 grama marihuane.

Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena daljoj uličnoj prodaji.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti  sproveden tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAPLENJENA DROGA Paket marihuane sakrio u dečju torbicu

Izvor: Blic, 29.Avg.2018

Niška policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu uhapsila je M.N. (31) iz Pirota nakon što je u automobilu marke "alfa romeo", pančevačkih registarskih oznaka kojim je upravljao pronađen paket sa 134 grama marihuane.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.