Alfa Romeo superautomobil najavljen za 30. avgust

Izvor: AutoBlog, 04.Jul.2023, 15:51

Alfa Romeo superautomobil najavljen za 30. avgust

Alfin izvršni direktor Jean-Philippe Imparato je saopštio da će kompanija 30. avgusta održati premijeru svog dugo očekivanog superautomobila. Treba podsetiti da je Imparato ranije ove godine izjavio da je taj budući superautomobil skoro rasprodat, uprkos tome što još nije ni predstavljen. „Biće rasprodat pre nego što otkrijem automobil“, dodao je on. Još nije poznat oblik automobila, ali se najavljuje da će „doprineti DNK“ brenda, rekao je Imparato. „Radimo na nečemu što bih mogao da postavim pored 8C u muzeju Arese, ponosan na naš doprinos istoriji Alfa Romea. To je ono što želimo.” Takođe je rekao da model neće biti samo automobil za stazu, već i automobil za svaki dan. „Mogao bi da bude ikoničan,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Alfa Romeo superautomobil najavljen za 30. avgust

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2023

Alfin izvršni direktor Žan-Filip Imparato je saopštio da će kompanija 30. avgusta održati premijeru svog dugo očekivanog superautomobila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.