Alfa Romeo Milano i zvanično

Izvor: AutoBlog, 10.Apr.2024, 18:27

Alfa Romeo Milano i zvanično

Alfa Romeo je danas i zvanično predstavio svoj dugo najavljivani i dugo očekivani novi B SUV model Milano, koji će biti dostupan u potpuno električnim i blago hibridnim verzijama.To je sada najmanji model u gami italijanske marke koju čine i Giulia, Stelvio i Tonale, pri čemu Alfa najavljuje da će Milano dati prednost užitku u vožnji, sa ciljem da obezbedi „direktno i precizno upravljanje“. Sve u svemu, Alfa Romeo planira da ispiše nova pravila za ovaj segment. Na automobilskoj sceni koja se sve brže razvija i nudi širok dijapazon vozila u sve popularnijem SUV segment, nova linija ovog brenda još...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Predstavljen Milano: Mali SUV velika nada Alfe (FOTO, VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2024, 10:56

Alfa Romeo je predstavio najmanji SUV u gami, od kojeg se očekuje da bude novi bestseler brenda. Alfa Romeo Milano je kompaktni električni krosover i trenutno najmanji model u ponudi italijanskog proizvođača.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.