Alfa Romeo Giula i 159 poređenje iz svakog ugla

Izvor: Autorepublika.rs, 04.Jul.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alfa Romeo Giula i 159 poređenje iz svakog ugla

Dakle, nova Giulia je predstavljena i popunjava mesto koje je sjajni 159 ostavio upražnjenim još pre pet godina. Ova dva automobila izgledaju vrlo različito i neosporno spadaju u kategoriju “zgodnih” vozila, ali da li Giulia izgleda bolje?
Doduše, u ovom trenutku je teško napraviti pravo poređenje, jer smo za sada videli samo Quadrifoglio Verde varijantu, koja će svakako biti vizuelno impresivnija od svoje “standardne” braće. Ipak, možemo da pokušamo dok ne budemo imali slike standardne verzije.
Glavna priča oko estetike ova dva modela će se svesti na pitanje šta se ljubiteljima više dopada. Izvajana karoserija sa ravnim površinama koja uspeva da bude neverovatno privlačna kod 159 ili mišićava Giulia sa daleko više neravnina u karoseriji i agresivnih linija. Mi bismo rekli da 159 karakteriše tradicionalniji Alfa Romeo dizajn koji je čini bezvremenskim modelom, dok Giulia pokušava da nađe kompromis između tradicionalnog i modernog što je daleko nezahvalniji put na duže staze. Šta vi mislite? 159 ili Giulia?
















Pogledaj vesti o: Alfa Romeo

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.