TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD VRŠCA

Izvor: Kurir, 13.Nov.2011, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD VRŠCA

BEOGRAD- Tri osobe su poginule a pet ih je lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Vršcu, rečeno je u MUP-u Srbije.

Do udesa je došlo prošle noći, oko dva sata iza ponoći, kada su se na raskrsnici Sremske ulice i ulice Ivana Milutinovića sudarila putnička vozila marke "folksvagen polo" i "opel korsa".

Kako je rečeno, na licu mesta poginuli su vozač "opela" S.M. (75), kao i putnici u tom automobilu Lj.M (70) i V.F. (58), dok je vozač "pola" M.V. (32) zadobio lake telesne povrede.

Lake telesne povrede zadobilo je još četvoro putnika iz automobila marke "polo".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vršac: U saobraćajnoj nesreći poginule tri osobe

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2011

Tri osobe su poginule a pet ih je lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Vršcu. Nastradali vozač "opela" S.M. (75), kao i putnici u tom automobilu Lj.M (70) i V.F. (58)

Nastavak na Večernje novosti...

Teška nesreća kod Vršca

Izvor: medio.rs, 13.Nov.2011

Tri osobe su poginule a pet ih je lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Vršcu, rečeno je danas Tanjugu u MUP-u Srbije.

Nastavak na medio.rs...

Troje poginulih u saobraćajnoj nesreći u Vršcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2011

VRŠAC -..Tri osobe su poginule a četiri su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u Vršcu u noći između subote i nedelje...Nesreća se dogodila oko pola tri na uglu ulica Ive Milutinovića i Sremske u Vršcu, kada su se direktno sudarila dva automobila...Na licu mesta je poginulo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vršac: U udesu poginule tri osobe

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2011

Direktan sudar automobila u ranim jutarnjim satima odneo živote. Poginuli supružnici S. M. (75) i Lj. M. (70) i njihova prijateljica V. S. (58)

Nastavak na Večernje novosti...

Troje poginulo u sudaru vraćajući se sa svadbe

Izvor: Press, 13.Nov.2011

Jezivo: Supružnici S. M. (75) i Lj. M. (70) i njihova saputnica V. S. (58) poginuli u teškom sudaru koji se dogodio kada je njihova „korsa" naletela na „polo" pun omladine koja se vraćala iz provoda

Nastavak na Press...

TROJE MRTVIH U JEZIVOM SUDARU U VRBASU

Izvor: Kurir, 14.Nov.2011, 08:12

Slobodan Markov (75), njegova žena Ljubica (70) i Verica Filipović (58) poginuli, a petoro putnika povređeno kad je „polo“ bez kočenja udario u „korsu“..VRBAS - Stravično!..Supružnici Slobodan (75) i Ljubica Markov (70) iz Vršca i njihova prijateljica Verica Filipović (58) poginuli su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.