Zaviša Pejić, Arsić i Mlađović otišli iz Radničkog, očekuju se dva pojačanja sledeće nedelje

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2022, 14:14

Zaviša Pejić, Arsić i Mlađović otišli iz Radničkog, očekuju se dva pojačanja sledeće nedelje

Od igrača Lazara Arsića i Bojana Mlađovića, kao i trenera golmana, legende niškog tima Zaviše Pejića, Fudbalski klub Radnički se oprostio, a kako kažu u ekipi sa "Čaira", očekuje se da sledeće nedelje dođu dvojica novih igrača. Pejića će kao trener golmana naslediti Dušan Đokić iz Omladinske škole Radničkog. Povređeni špic Miljan Škrbić je u Nišu, ali još ne radi sa ekipom.

Dva >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poraza i remi sa Partizanom, ispadanje iz drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije od Gzire sa Malte "platili" su trener golmana i nekadašnji čuvar mreže Zaviša Pejić i defanzivac Bojan Mlađović, kao i Lazar Arsić, igrač veznog reda.

Pozdravili smo se sa njima. Nastavljamo dalje, spremamo se za meč u Lučanima. Imamo dota povređenih, ali ko može, taj će igrati. Sigurno će sledeće nedelje doći dvojica novih igrača. Miljan Škrbić je trenutno u Nišu, ali ne radi sa ekipom i ne očekujemo da počne u narednih mesec dana. Što se trenera golmana tiće, priključen je Dušan Đokić iz Omladinske škole - kažu u klubu.

Bojan Mlađović je skrivio tri penala na dve utakmice na početku sezone i to protiv Partizana i Gzire na Malti.

Mlađoviću i Arsiću je u utorak veče saopšteno da se na njih ne računa i da je najbolje da potraže novu sredinu.

U subotu, 6. avgusta Radnički igra sa ekipom Mladosti u Lučanima, a trener Tomislav Sivić neće moći da računa na kapitena Aleksandra Pejovića, zbog crvenog kartona protiv TSC-a, kao ni na defanzivca Makaa Gakua. Od ranije je povređen Milan Savić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.