Štark: Pregledao sam snimak, izvinjavam se Borusiji zbog pogrešne procene

Izvor: Blic, 09.Dec.2012, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štark: Pregledao sam snimak, izvinjavam se Borusiji zbog pogrešne procene

Nemački fudbalski arbitar Volfgang Štark izvinio se ekipi Borusije iz Dortmunda jer je na meču sa Volfsburgom dosudio, kako se ispostavilo, nepostojeći penal i isključio Marsela Šmelcera.

Ove odluke direktno su uticale na konačan ishod utakmice u kojoj je Volfsburg slavio sa 3:2.

"Pogledao sam snimak cele situacije i uvideo da sam napravio pogrešnu procenu. Izvinjavam se, takve stvari ne bi trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se dešavaju. I penal i crveni karton su bili greške i ljut sam na sebe zbog toga", rekao je Štark novinarima posle meča u Dortmundu.

Šmelcer je navodno igrao rukom kako bi zaustavio udarac Basa Dosta koji je išao ka golu, ali se na usporenom snimku vidi da je lopta pogodila igrača Borusije u koleno.

U trenutku kada se desila sporna situacija, domaćin je vodio sa 1:0.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.