Dve slikarke donira svoj rad Dnevnoj onkološkoj bolnici u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 22.Maj.2024, 13:39

Dve slikarke donira svoj rad Dnevnoj onkološkoj bolnici u Vranju

Eva Meštrović, akademska slikarka iz Splita i Olgica Zafirović, iz Vranja, donirale su sliku Dnevnoj onkološkoj bolnici. Reč je o zajedničkom delu, koje će krasiti prostorije Dnevne onkološke bolnice u Vranju. Uradile su to tiho i nenametljivo, od srca, u znak podrške onkološkim pacijentima, kažu iz Društva onkoloških pacijenata u Vranju.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Slikarke iz Splita i Vranja donirale sliku Dnevnoj onkološkoj bolnici u Vranju

Izvor: JUGpress.com, 22.Maj.2024

VRANJE..Akademska slikarka iz Splita Eva Meštrović i Vranjanka Olgica Zafirović donirale su danas sliku Dnevnoj onkološkoj bolnici u Vranju, saopštilo je Društvo onkoloških pacijenata Vranje ...,,Reč je o zajedničkom delu koje će krasiti prostorije ove zdravstvene ustanove. Uradile su to tiho...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.