Predizborna debata Južnih vesti večeras u Narodnom pozorištu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Maj.2024, 13:37

Predizborna debata "Južnih vesti" večeras u Narodnom pozorištu

Neki od glavnih političkih aktera i kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima u Nišu imaće priliku da, pred publikom, predstave svoje programe i odgovore na pitanja građana u velikoj debati Južnih vesti koja počinje večeras od 18 sati u Narodnom pozorištu.
U debati učestvuju Đorđe Stanković (Biramo Niš), Miodrag Stanković (Ujedinjeni - Nada za Niš), Bane Jovanović (Niš, naš grad - Novo lice Srbije) i Dušan Anđelković (I ja sam Niš - Kreni-promeni).
Podsetimo, prvi na listi SNS-a Dragoslav Pavlović nije odgovarao na pozive i pozive, a drugi - Igor Novaković naveo je da je tog dana zauzet.
Dragan Milić...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niš 2. juna mora postati slobodan grad - poručili učesnici debate i istakli da je na njoj trebalo da bude i Vučić

Izvor: JužneVesti.com, 22.Maj.2024

Da je važno da se glasa za promene i smenu Srpske napredne stranke, poručila su četiri političara i kandidata na predstojećim lokalnim izborima u Nišu na predizbornoj debati Južnih vesti održanoj u Narodnom pozorištu. Napominju i da je neodgovorno što na debati nije bilo predstavnika SNS-a,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.