PSŽ u novom naletu

Izvor: B92, 08.Dec.2012, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ u novom naletu

Posle nekoliko loših mečeva, izgleda da je Pari Sen Žermen vratio formu i sa 4:0 pregazio Evian i prvom subotnjem meču 16. kola francuske Lige 1.

"Sveci" su tako stigli do druge pobede u poslednja tri meča, i vratili se u borbu za prvo mesto.

Meč je prelomljen u prvom delu kada je Zlatan Ibrahimović postigao prvi, te namestio drugi gol za Ezekijela Labecija.

U poslednjih pet minuta PSŽ je potvrdio pobedu pogocima Tijaga Mote i kevina Gameira. Asistenti su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bili kritikovani Havijer Pastore i Žeremi Menez.

Parižani su se izjednačili na deobi drugog mesta sa Olimpikom iz Marseja, sa dva boda manje od lidera Olimpika iz Liona, ali sa utakmicom više. Lion u nedelju gostuje Sent Etjenu, dok Marsej dočekuje Lorijen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Sveci" se iskupili navijačima u domaćem prvenstvu

Izvor: Press, 08.Dec.2012

Slabašni Evijan došao je kao "1 na 10" Zlatanu Ibrahimoviću i družini koji su se na ovom na "Parku prinčeva" svojski trudili da do vrha napune mrežu gostiju i tako se domaćim navijačima iskupe za nešto slabije partije u domaćem šampionatu.  Strelci za tim Karla Anćelotija bili su Zlatan...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.