Izvor: Blic, 22.Maj.2024, 13:51

JEZIVI ZLOČIN DO DETALJA ISPLANIRAO Evo kada će biti sahranjen muškarac koji je ubio ženu i dvoje dece, pa sebe

Mujaga Čičkušić koji je osumnjičen da je sekirom ubio suprugu Amelu i dvoje dece, a potom počinio samoubistvo skokom sa zgrade, biće sahranjen sutra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DELOVALI SU KAO NORMALNA PORODICA" Komšija oca koji je sekirom ubio dvoje dece i ženu, pa sebe, otkrio nepoznate detalje: "Šta god da je motiv jezivog zločina..."

Izvor: Blic, 23.Maj.2024, 08:27

Komšija koji živi u zgradi u Tuzli u kojoj je proteklih dana Mujaga Čičkušić, kako se sumnja, ubio svoju suprugu Amelu i njihovo dvoje dece, a onda izvršio samoubistvo skokom sa 14. sprata, rekao je da je u subotu, dan pre zločina, video osumnjičenog i da je sve izgledalo normalno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.