Prava mis Mundijala u Kataru je misteriozna Iranka i zbog fudbala bi mogla na robiju

Izvor: Luftika.rs, 12.Dec.2022, 16:51

Prava mis Mundijala u Kataru je misteriozna Iranka i zbog fudbala bi mogla na robiju

Fudbalsko Svetsko prvenstvo u Kataru ulazi u svoju završnu fazu. Ostalo je još samo četiri utakmice do završetka šampionata, pa polako dolazi i vreme da se ‘podvuče crta’, te da se uspostavi i konto o tome ko je najbolji.
Četiri reprezentacije se bore za krunu, za epitet najboljeg na svetu – Argentina, Hrvatska, Francuska i Maroko. Bilo je i dosta iznenađenja tokom turnira, nepredviđenih pobeda, ali i poprilično šokantnih poraza.
Žargonski rečeno – >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << fudbal je pobedio.
Međutim, kako kažu, fudbal jeste najvažnija sporedna stvar na svetu, dok se nešto drugo i tiho provuklo kroz ovaj turnir u Kataru. Pre samog turnira su mnogi bili i skeptični oko izdanja publike, ponašanja navijača i navijačica. Hrvatica Ivana Knol je za mnoge jedna od najtraktivnijih navijačica, ali čini se kao da ju je titulu „Mis Mundijala“ preuzela jedna Iranka.

Zbog njene bezbednosti mediji ne pominju njeno ime, iako je portal Telegraf došao do njenog Instagrama, na kom je pronađena samo jedna slika – upravo njena sa Mundijala.
Režiser prenosa je sasvim slučajno u kadru uhvatio devojku koja je plenila svojom lepotom kako gricka semenke, ali čak i tih nekoliko sekundi je postalo dovoljno da se društvene mreže „usijaju“, a da ona postane najlepša mnogima.
Telegraf je pronašao njen Instagram, a tamo i jednu poruku koju je uputila svojim pratiocima, ali i svojoj državi.
– Zdravo svima. Moj engleski nije dobar, obrisala sam sve svoje fotografije zato što je Iran veoma rigorozan. Drago mi je sve da vas upoznam. Takođe, otpratila sam i sve svoje prijatelje zarad njihove zaštite.

Podsetimo, Iran je u poslednje vreme bio poprište velikih demonstracija zbog smrti mlade Iranke Mahse Amini u policijskom pritvoru. Zbog toga su čak i fudbaleri ove reprezentacije odlučili da podrže borbu, pa se zbog toga i razume zašto je lepa Iranka odlučila da sakrije sve svoje bližnje od javnosti.
Izvor: Telegraf
Iranac mučki ubijen pred verenicom jer je puštao muziku posle poraza od Amerike

Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Može li Hrvatska da sruši najveću kvotu na svetu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2022, 12:25

Mozzart nudi najjači koeficijent na planeti na slavlje Argentine..Kompletna pažnja ljubitelja fudbala i sportskog klađenja usmerena je na Svetsko prvenstvo u Kataru...Tako je i u Mozzartu, čiji bukmejkeri su i za utorak spremili velika iznenađenja. Pred vama su danas specijali, kao i najveća kvota...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.