Bin Hamam: Ispitajte Blatera

Izvor: B92, 26.Maj.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bin Hamam: "Ispitajte Blatera"

Kandidat za predsednika FIFA Mohamed bin Hamam zatražio je od te organizacije da ispita svog lidera Sepa Blatera, zbog navodne umešanosti u korupciju.

Bin Hamam je optužen da je nudio mito pojedinim članovima FIFA, kako bi glasali za Katar na izborima za organizatora Svetskog prvenstva 2022. godine.

On je, međutim, pred Etičkom komisijom FIFA rekao da bi i Sep Blater trebalo da bude ispitan, pošto je bio "informisan o navodnom podmićivanju članova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fudbalske federacije Kariba, ali nije reagovao na to".

Prema pravilniku FIFA, svi predstavnici te organizacije moraju da prijave svaki pokušaj korupcije.

Bin Hamam, koji će biti jedini protivkandidat Sepu Blateru na predsedničkim izborima prvog juna, rekao je da je skandal u koji je umešan samo deo plana da se naruši njegov ugled.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bin Hamam: Ispitajte predsednika FIFA!

Izvor: Sportal.rs, 27.Maj.2011, 01:47

Kandidat za predsednika Svetske fudbalske federacije Mohamed bin Hamam zatražio je od te organizacije da ispita njenog aktuelnog lidera Sepa Blatera, zbog navodne umešanosti u korupciju.

Nastavak na Sportal.rs...

Blater na saslušanju zbog korupcije

Izvor: Beta, 27.Maj.2011

CIRIH, 27. maja 2011. (Beta-AP) - Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je u petak da će etička komisija ispitati predsednika Sepa Blatera o navodnoj umešanosti u korupciju...Blater će biti saslušan u nedelju...Jedini protivkandidat Blateru na predsedničkim izborima 1. juna, Mohamed...

Nastavak na Beta...

Blater na ispitivanju

Izvor: B92, 27.Maj.2011

Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da će etička komisija ispitati predsednika Sepa Blatera o navodnoj umešanosti u korupciju...Blater će biti saslušan u nedelju...Jedini protivkandidat Blateru na predsedničkim izborima 1. juna, Mohamed bin Hamam, sinoć je rekao da bi FIFA morala...

Nastavak na B92...

Blater na ispitivanju

Izvor: RTV Pink, 27.Maj.2011

. . . Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je danas da će etička komisija ispitati predsednika Sepa Blatera o navodnoj umešanosti u korupciju. . .

Nastavak na RTV Pink...

FIFA PROŠIRILA ISTRAGU I NA BLATERA

Izvor: Kurir, 27.Maj.2011

CIRIH - Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) otvorila je danas istragu i protiv aktuelnog predsednika FIFA Sepa Blatera i to na zahtev njegovog protivkandiata na predstojećim izborima Mohameda Bin Hamama, koji će takođe biti ispitan...Ispitivanje oba kandidfata za budućeg predsednika obaviće...

Nastavak na Kurir...

Blaterova zavera protiv Bin Hamama

Izvor: Sportal.rs, 27.Maj.2011

Kandidat za predsednika Svetske fudbalske federacije (FIFA) Mohamed bin Hamam izjavio je da se "stalno pojavljuju dokazi zavere protiv njega", prenosi Beta.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.