Marko Miljković, Lunin suprug, priveden!

Izvor: Svet plus, 13.Maj.2024, 23:58

Marko Miljković, Lunin suprug, priveden!

Marko Miljković, Lunin suprug, priveden je večeras zbog komšijske svađe. Smeće je kako se činilo završavalo na njegovoj i Luninoj terasi, pa je Marko uzvratio.
Bivši učesnik rijalitija i Jutjuber Marko Miljković, koji živi sa suprugom Lunom Đogani i njihovim dve ćerkice na Bežanijskoj kosi u Beogradu, snimljen je kako ga policija odvodi ispred njihovog doma.
Razlog je što se Marko žalio na stanare iznad njih koji su bacali smeće na njihovu terasu, nakon čega je, kako je rekao, uzvratio jajima. Marko je bio veoma besan kad je policija stigla.
Nekoliko trenutaka nakon što je ova vest objavljena na portalima, novinarska ekipa uslikala je Marka Miljkovića u Urgentnom centru dok čeka pregled...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.