Vučić sa Bocan-Harčenkom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2024, 01:41

Vučić sa Bocan-Harčenkom

Predsednik Aleksandar Vučić naglasio je danas, u razgovoru sa ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom, da je za Srbiju od vitalnog interesa očuvanje stabilnosti u regionu i istakao da samovoljni potezi Prištine i inicijative poput nacrta rezolucije GS UN o Srebrenici ni na koji način ne doprinose procesu pomirenja, izgradnji poverenja i saradnje u regionu.
Vučić je na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" napisao da je u razgovoru ponovio zahvalnost Ruskoj Federaciji na čvrstom stavu u pogledu teritorijalnog integriteta Srbije, kao i na poštovanju suvereniteta u pogledu nezavisne politike i jedinstvenog puta koji je Srbija odabrala.
"Taj put nije lak, ali na njemu računamo na punu podršku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.