Blater na ispitivanju

Izvor: B92, 27.Maj.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blater na ispitivanju

Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da će etička komisija ispitati predsednika Sepa Blatera o navodnoj umešanosti u korupciju.

Blater će biti saslušan u nedelju.

Jedini protivkandidat Blateru na predsedničkim izborima 1. juna, Mohamed bin Hamam, sinoć je rekao da bi FIFA morala da ispita aktuelnog lidera te organizacije pošto je navodno znao za slučaj o korupciji, ali nikoga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije obavestio o tome.

Bin Hamam je juče dao izjavu etičkoj komisiji FIFA povodom navoda da je nudio mito predstavnicima Fudbalskog saveza Kariba kako bi glasali za Katar prilikom izbora za organizatora Svetskog prvenstva m2022. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.