Izvor: RTS, 31.Jan.2022, 08:59

Barselona u potrazi za napadačem, opcije Obamejang i Ikardi

Katalonski fudbalski klub Barselona poslednjeg dana prelaznog roka pregovara sa Obamejangom, ali i Ikardijem, prenose mediji širom Evrope.
Poslednjeg dana prelaznog roka Barselona će pokušati da pojača svoje redove na pozicijama napadača i levog beka.

Ključni detalj u svim transferima "Blaugrane" igra Usman Dembele. 
Talentovani, ali često povređen Francuz, nije produžio ugovor sa Kataloncima, koji žele da ga prodaju pre >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nego što ode kao slobodan agent.
Igrač kojeg je Barselona pre nekoliko godina platila 125 miliona evra, sada bi za 30 miliona evra mogao da ode u Pariz, pošto su PSŽ i Barselona u pregovorima.
Stručnjak za transfere Fabricio Romano navodi da bi transfer Dembelea u PSŽ mogao da uključi nekoliko igrača, te da bi u suprotnom smeru mogao da ode Mauro Ikardi.
Ikardi je bio član omladinske škole Barselone pa bi tako mogao da se vrati u dečački klub. 
Barselonino rešenje na poziciji napadača, pored Ikardija, mogao bi biti i Pjer-Emerik Obamejang.
Iskusni Gabonac u potrazi je za novom sredinom, čak se pisalo da je ugovorio uslove za odlazak iz Arsenala u Saudijsku Arabiju, ali da je interesovanje Barselone stopiralo taj transfer.
Kako prenose španski mediji, Obamejang je razgovarao sa Barselonom i pristao na drastično smanjenje plate, te da je sada sve na uslovima pod kojima bi došao u Barsu (najverovatnije pozajmica do kraja sezone).
Osim za napadačem, Barselona je u potrazi i za levim bekom, a opcije su im Taljafiko, Bernat (kao deo transfera Dembelea u PSŽ) i nekadašnji član La Masije Aleks Grimaldo.  
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda ponudila dva miliona za fudbalera Bajerna

Izvor: B92, 31.Jan.2022

Nemački novinar Florijan Pletenberg prenosi da je Crvena zvezda ponudila Bajernu iz Minhena dva miliona evra za Nemanju Motiku...Novinar nemačkog "Skaj Sporta" prenosi da je Crvena zvezda zainteresovana za Nemanju Motiku...Ofanzivni vezista i omladinski reprezentativac Srbije igra za drugi tim Bajerna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.