Kraljevčaninu krov na dar

Izvor: Glas javnosti, Beta, 16.Dec.2010, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevčaninu krov na dar

KRALJEVO - Majstori iz Vrnjačke Banje, na čelu sa Matejom Gočaninom, postavili su krov na kući Dragana Radosavljevića (76), kome su komšije 3. novembra ujutru pomogle da se izvuče iz ruševina kuće u selu Vitanovac kod Kraljeva.

Kuća površine 80 kvadratnih metara koju za Radosavljevića gradi Zoran Gočanin, građevinski stručnjak iz Vrnjačke Banje, jedan je od niza primera solidarnosti na području u Kraljevu i okolini u danima posle zemljotresa.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />"Ova kuća je brzo nikla zahvaljujući pomoći porodice Gočanin, koja mi se našla u nevolji i koja je razumela moju tugu", rekao je agenciji Beta Radosavljević. "Svakog časa očekujemo da nam stigne i crep, tako da će uskoro cela kuća biti pokrivena", doviknuo je sa gradilišta Mateja, otac darodavca Gočanina, koji je penzionisani građevinac.

U Kraljevu je u toku izrada velikog broja temelja i postavljanje montažnih kuća koje je kupila Vlada Srbije.
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Kraljevu,   Seizmološki Zavod Srbije,   Vrnjačka Banja

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.