NOVINARI SU GA ŽELJNO IŠČEKIVALI: Pogledajte šta je uradio Vladimir Stojković po završetku emisije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVINARI SU GA ŽELJNO IŠČEKIVALI: Pogledajte šta je uradio Vladimir Stojković po završetku emisije (VIDEO)

Šta mu je ovo trebalo.

Tokom emisije "Amidžo Šou" na televiziji "Pink" u kojoj je gostovao golman Partizana Vladimir Stojković, bivši reprezentativac Srboje govorio je o proteklom 158. večitom derbiju, a po završetku gostovanja odbio je da razgovara sa novinarima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Odmah po završetku Stojković je napustio studio i odbio da razgovara sa novinarima.. Zatim je po njega došao taksi i otišao je bez reči.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KARABAO KUP: Fulam SILAN na čuvenom Delu, Mančester posle DRAME eliminisan od DRUGOLIGAŠA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 09:18

Novi problemi za Žoze Murinja...Odigrano je prvih 10 mečeva trećeg kola Karabao kupa, nekadašnjeg Liga kupa Engleske, a ni ovoga puta iznenađenja nisu izostala...TEK ŠTO SE VRATIO: Boaći posle gola u DERBIJU dobio mnogo unosnu ponudu od MRSKOG Zvezdinog rivala!..NOVINARI SU GA ŽELJNO IŠČEKIVALI:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.