Miloje: Vratili smo Zvezdu! Stojke: Obećavam...

Izvor: Mondo, 24.Dec.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje: Vratili smo Zvezdu! Stojke: Obećavam...

FSS proglasio najbolje u 2017. Vladan Milojević najbolji trener, Vladimir Stojković fudbaler. Predsednik Slaviša Kokeza ponosan na sve rezultate srpskog fudbala u godini na izmaku.

Vladan Milojević i Vladimir Stojković najbolji su u 2017. godine u izboru Fudbalskog saveza Srbije.

Šef stručnog štaba Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zvezde proglašen je za najuspešnijeg srpskog trenera, dok je čuvar mreže Partizana postao prvi golman koji je dobio prstižno priznanje kao najbolji fudbaler Srbije.

Svečanost je održana u hotelu "Kraun Plaza" uz prisustvo velikog broja zvanica.

Na svečanosti je prikazan film o uspesima u 2017. godini, a obuhvaćeni su rezultati reprezentacija, Partizana i Zvezde. Zanimljivo, nije imence pomenut Slavoljub Muslin. Predsednik FSS Slaviša Kokeza u govoru se uopšteno zahvalio svima koji su učestvovali u velikom uspehu.

 Prisutne je na početku pozdravio predsednik FSS Slaviša Kokeza, koji je proteklu godinu ocenio kao jednu od najuspešnijih u poslednje dve decenije, istakavši plasman nacionalnog tima na Mundijal, ali i uspehe Zvezde i Partizana u Ligi Evrope.

"Ova godina je najuspešnija u prethodne dve decenije. Rezultati nas čine ponosnim, a najviše plasman na Svetsko prvenstvo. Vratili smo Srbiju gde joj je i mesto, među 32 najbolja tima na svetu. Posle Mundijala nas čekaju obaveze već od septembra, a naša najvažnija je da ponovo učinimo da se radujemo uspesimaA tima. Sa dobrim rezultatima se ponosimo i u mlađim kategorijama, dovoljno je da pogledamo gde se nalazi mlada selekcija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Ponosni smo i na uspehe Zvezde i Partizana u Evropi. Nadam se do kraja mog mandata izgradnji nacionalnog stadiona, administrativne zgrade FSS ali i privatizaciji u fudbalu. Hvala i drzavi koja je uložila više od milion evra za veštačke terene", rekao je Kokeza u obraćanju prisutnima.

Vladan Milojević dobio je priznanje iz ruku predsednika Saveza.

"Lično za mene uspešna godina. Nikad se nisam osvrtao na prošlost, ali gledam ovaj video i moram da kažem da iza svega stoji moja porodica, stručni stab i iznad svega igrači. Vratili smo Zvezdu gde joj je mesto, obradovali armiju navijača. Hvala Zvezdi što mi je dala šansu dečaku iz Aranđelovca da voli i da vodi svoj voljeni klub", rekao je Milojević.

Vladan #Milojevic najbolji trener #2017 godine u #Srbija #zvezda #fkcz #crownplaza #FSS

A post shared by MONDO (@mondoportal) on Dec 24, 2017 at 4:28am PST

Stojković je priznanje dobio od sportskog direktora FSS Goranja Bunjevčevića.

"Hvala FSS što je verovao u mene sve ove godine. Ova nagrada mi je, možda i najbitnija u karijeri. Hvala i mom Partizanu što mi je omogućio da se borim. I mojoj ženi kojoj pripada bar 70 odsto zasluga za ovo. Obećavam - videćete još boljeg Stojketa na Mundijalu", rekao je prvi fudbaler Srbije za 2017. godinu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.