FSS: Stojković i Milojević najbolji u 2017. godini

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Stojković i Milojević najbolji u 2017. godini

Golman Partizana Vladimir Stojković i trener Crvene zvezde Vladan Milojević dobitnici su "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg igrača i trenera u 2017. godini.

Stojković, prvi golman koji je dobio ovo priznanje i prvi igrač iz domaće Superlige, bio je najzaslužniji za uspehe Partizana na evropskoj sceni i plasman reprezentacije na Mundijal u Rusiji, dok je Milojević sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << crveno-belima osvojio jesenju titulu i izborio prvo evropsko proleće posle 25 godina.

Nagrada Srojkoviću i Milojeviću uručene su na svečanosti u hotelu Kraun Plaza.

#vestisport @FSSrbije #slavodobitnici pic.twitter.com/J2vDclWmI8— Vesti OnLine (@VestiOnLine) 24. децембар 2017.

#vestilive .@fss #Vladimir #Stojković #najbolji #igrač https://t.co/58IxoMynwC
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS izabrao: Najbolji su Milojević i Stojković

Izvor: BKTV News, 24.Dec.2017

Golman Partizana Vladimir Stojković i trener Crvene zvezde Vladan Milojević dobitnici su "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg igrača i trenera u 2017. godini...Stojković, prvi golman koji je dobio ovo priznanje i prvi igrač iz domaće Superlige, bio je najzaslužniji za uspehe Partizana...

Nastavak na BKTV News...

Miloje: Vratili smo Zvezdu! Stojke: Obećavam...

Izvor: Mondo, 24.Dec.2017

FSS proglasio najbolje u 2017. Vladan Milojević najbolji trener, Vladimir Stojković fudbaler. Predsednik Slaviša Kokeza ponosan na sve rezultate srpskog fudbala u godini na izmaku...Vladan Milojević i Vladimir Stojković najbolji su u 2017. godine u izboru Fudbalskog saveza Srbije...Šef stručnog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.